Firmamız 2012 yılında İstanbul'da kurulmuş olup o tarihten beri boş daire, tadilat sonrası ve bina temizliği işleri yürütmektedir. Erenköy'de ekiplerimiz çoğunlukla kiracının çıktığı dairelere ve yenilenen evlere gitmektedir.
Uzun süre kullanılmış bir dairede banyo ve mutfak, temizlikte emeğin büyük kısmını almaktadır. Kiracı çıktıktan sonra bu bölümlerde biriken kir, dairenin genel görünümünü de belirlemektedir.
Hizmet verdiğimiz mahalleler
Erenköy ile birlikte Kadıköy ilçesinde ağırlıklı olarak şu mahallelere de hizmet vermekteyiz.
- Göztepe
- Suadiye
- Kozyatağı
- Sahrayıcedit
- Caddebostan
- Fenerbahçe
- Caferağa
- Bostancı
- Acıbadem
- Koşuyolu
- Feneryolu
- Fikirtepe
- Hasanpaşa
- Rasimpaşa
- Merdivenköy
- Osmanağa
- Zühtüpaşa
Sunulan hizmetler
Boş ev temizliği
Kiracı sonrası temizlikte eski sakinden kalan mutfak yağı dolaplarda, davlumbazda ve fırın çevresinde yağ çözücüyle alınmaktadır. Mutfak dolaplarındaki yoğun yağ buhar makinesiyle yumuşatılmaktadır. Klozet, küvet ve duşakabin yıkanarak parlatılmaktadır.
Kiracı sonrası dairede derzler çoğu zaman sabun, yağ ve kireç tabakasıyla koyulaşmış olmaktadır. Fayans kaplı duvarlar önce solüsyonla yıkanarak durulanmakta, derzler ardından ayrıca fırçalanmaktadır. Solüsyon dolguyu aşındırmaması için suyla seyreltilerek kullanılmaktadır.
Mutfak derzlerine yağ karıştığı için önce yağ çözücü uygulanmakta, duş alanındaki kireç asidik ürünle yumuşatılmaktadır. Mermer eşik ve tezgahlar solüsyondan korunmaktadır. Kir dolgunun içine işleyip taşlaşmışsa derz eski rengine tamamen dönmemektedir.
- Fayans duvarlar solüsyonla yıkanarak durulanır.
- Mutfak derzlerine önce yağ çözücü uygulanır.
- Duş alanındaki kireç asidik ürünle yumuşatılır.
- Fırçalanan derzler temiz suyla durulanır.
- Silikondaki yüzey kararması temizlenir.
Ofis temizliği
Ofis mutfaklarında tezgah arası fayanslar ve lavabo çevresi her rutin ziyarette silinmekte, böylece derzlere yağ ve kir yerleşmemektedir. Tuvaletler asidik ürünlerle temizlenmektedir. Malzeme, anlaşmaya göre firmamızdan ya da ofisin kendisinden karşılanmaktadır.
İnşaat sonrası temizlik
Yeni daireye geçmeden önce yapılan inşaat sonrası temizlikte banyo fayanslarına toz alma adımı uygulanmamaktadır. Fayanslar doğrudan kireç sökücüyle yıkanmakta, ardından durulanmakta ve kusan yerler kontrol edilmektedir. Kireç sökücü mermer eşik ve tezgahlara değdirilmemektedir.
Dış cephe temizliği
Cephedeki cam ve kompozit yüzeylerde biriken kir, yapının yüksekliğine uygun ekipmanla temizlenmektedir. Telefonla ya da e-postayla paylaştığınız fotoğraflar, merdiven, sepetli vinç ve iple erişim arasındaki seçimi belirlemektedir. Siding ve metal cephelerde kimyasal yüzeye göre değiştirilmektedir.
Zemin temizliği
Zemin fayanslarının derzleri duvar derzleriyle aynı yöntemle, suyla seyreltilmiş solüsyonla fırçalanmaktadır. Fırçalanan zemin temiz suyla durulanmakta, mermer bölümler kireç sökücüden korunmaktadır. Parke odalarda ise kuru köpük ve ıslak vakum kullanılmaktadır.
Sık Sorulan Sorular
Kararmış derzler eski rengine dönüyor mu?
Yüzeydeki kir, sabun ve kireç tabakasından kaynaklanan kararma seyreltilmiş solüsyonla açılmaktadır. Kir dolgunun içine işleyip taşlaşmışsa derz eski rengine tamamen dönmemektedir. Bu durumu işe başlamadan önce size bildirmekteyiz.
Derz temizliğinde neden seyreltilmiş solüsyon kullanılıyor?
Yoğun kireç sökücü derz dolgusunu aşındırmakta ve yüzeyi pürüzlü hale getirmektedir. Pürüzlü derz daha çabuk kirlendiği için solüsyon suyla seyreltilerek kullanılmaktadır. Seyreltme oranı derzin rengine ve kirin yoğunluğuna bakılarak ayarlanmaktadır.
Derz temizliği boş daire fiyatına dahil mi?
Fayans kaplı duvarların yıkanması ve derz aralarındaki kirin giderilmesi boş daire temizliğinin kapsamında yer almaktadır. Derzlerin durumu banyo sayısıyla birlikte fiyatı etkilemektedir. Derzlerin göründüğü bir video, fiyatı ilk görüşmede belirlememizi kolaylaştırmaktadır.
Derz dolgusu yenileme işi de yapılıyor mu?
Derz dolgusunun sökülüp yenilenmesi ustalık gerektiren bir tadilat işi olduğundan hizmetlerimiz arasında yer almamaktadır. Yenileme yapıldıktan sonra kalan harç ve dolgu artıklarını tadilat sonrası temizlikte almaktayız. Bu iş için ustanızla tarihi önceden konuşmanız planlamayı kolaylaştırmaktadır.
Çevre bölgeler ve iletişim
Erenköy’ün yanı başındaki Göztepe, Suadiye ve Bostancı’da da boş daire ve tadilat sonrası temizlik yapmaktayız. Ekiplerimiz Anadolu yakası ile birlikte Avrupa yakasındaki ilçelere de gitmektedir. Kozyatağı tarafındaki iş yerlerinde dış cephe camları için de çalışmaktayız.
Banyo ve mutfak derzlerinin yakından görüldüğü bir videoyu WhatsApp numaramız 0530 680 90 75’e gönderin, fiyatınızı hemen iletelim. Telefonla görüşmek isterseniz 0216 329 90 75 hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Fiyat almak için
- Mekanın videosunu çekin
- WhatsApp’tan iletin
- Görüntü değerlendirilmektedir
- Yapılacak işler belirlenmektedir
- Fiyat teklifiniz iletilmektedir
